Szűrés
Futófelület (b1)
Szélesség (b)
Tengely átmérő (d1)
Kereső
Kiemelt termékcsoportok
Termékajánló
Termék kategóriák

SKF tengelyjavító perselyek, szimering futógyűrűk (Speedi-sleeve)

Ha nem találja az Önnek megfelelő tengelyjavító perselyt keressen fel minket írásban vagy telefonon(+36 52 580 663).

A tömítés alapfeltétele, hogy a tömítőajkak a tengelyen sima, körkörös felületen fussanak. Ettől eltérő felületen, ami meg van sérülve/kopva, a tömítés nem tudja ellátni a feladatát.
 

Miért jók a tengelyjavító perselyek?

 
Ismert javítás módszer a tengely feltöltés, majd forgácsolással történő méretre alakítás. Viszont ehhez ki kell szerelni az alkatrészt, ami sokszor nagyköltségekkel jár, nem beszélve a többlet időről.
A tengelyjavító persely (SPEEDI-SLEEVE) egy egyszerű javító eszköz, melynek segítségével a tengely kiszerelése nélkül a tömítés számára megfelelő felület alakítható ki.
Gyakorlatilag egy perselyt helyezünk az elhasználódott tengelyvégre, ezáltat a tömítés ajkának új futófelületet hozunk létre. Legnagyobb előnye, hogy nincs szükség különleges eszközre, egy fakalapács és fogó segítségével könnyedén felhelyezhető.
 

Milyen méretekben kapható?

Alapesetben 12 és 203 mm közötti tengelycsapméretekben rendelhető. Emellett nem szabvány méretű javítóperselyek is rendelhetők, amennyiben az igényelt mennyiség gazdaságos gyártást tesz lehetővé. A perselyek collméretű tengelyekhez is kaphatók.
 
5.500 Ft-tól 56.500 Ft-ig
252 termék