Kereső
Kiemelt termékcsoportok
Termékajánló
Termék kategóriák

Mióta vagyunk csapágybolt?

Mondhatni, nem ma kezdtük
2020. december 21. 08:00
Hírek, újdonságok

1992-ben kezdtük működésünket Balmazújvároson villanymotor tekercseléssel és csapágy értékesítéssel. A helyiek szimplán csapágyboltként jegyeznek minket, pedig a kezdetek óta igen széleskörűen bővült az áruválasztékunk.

 

Csapágy rendelésA kezdetek kezdetén nem annyiból állt a beszerzés, hogy interneten megrendeltük és másnap itt volt az áru. Katalógusból ki kellett keresni, majd telefonon későbbeikben pedig faxon kellett leadni a rendelést. De legtöbb esetben személyesen kellett menni az áruért, mert akkoriban nem hemzsegtek az utak az csomagszállítóktól. Nehéz feladat volt az is, hogy kiválasszuk milyen csapágyak a kelendőek. Viszont az idő elteltével folyamatosan kialakultak ezeknek a munkafolyamatoknak a rendszerei. Így ebben a térségben akkoriban egyedülállóan csapágyboltként funkcionáltunk.
 

A családi ház melléképületében kezdtük a csapágy értékesítést és a villanymotor tekercselést. Kicsit több mint tíz évnek kellett eltelnie, hogy a telephelyünk a jelenlegi (Balmazújváros, Böszörményi út 14.) helyére átkerüljön. Ez idő alatt csapágybolt szerepét már régen kinőtte. A szereléshez szükséges anyagokat, alkatrészeket, szerszámokat és védőfelszereléseket mind betudják szerezni egy helyen az ügyfelek. Úgymond egy komplexumot hoztunk létre a térségünkben, ahol szolgáltatásainkkal több igényt is kitudunk elégíteni. Legyen szó értékesítésről, gépkölcsönzésről, elektromosgép szervizelésről, hidraulika tömlő gyártásról vagy láncélezésről. Nálunk mindenki megtalálja a számításait.

Immár három évtizede vagyunk több mint egy csapágybolt! 2019 óta rendelkezünk webáruházunkal, így itt megtalálható rengeteg csapágy, csak hogy a gyakoriakat említsük golyóscsapágyy-csapágy, kúpgörgős csapágy, hengergörgős csapágy stb.

Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Dewalt termékek
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.26 Ft
Extol termékek
Milwaukee termékek
Termékajánló
Makita termékek
Garancia regisztráció
Makita Gépregisztráció
DeWALT Gépregisztráció
HiKOKI Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
Metabo Gépregisztráció