Kereső
Kiemelt termékcsoportok
Termékajánló
Termék kategóriák

DEWALT DCD791D2 akkumulátoros fúró- csavarozó bemutató

2020. január 13. 06:00
Termék bemutatók
A mai napon ez a minőségi DEWALT DCD791D2 típusú szénkefe nélküli akkumulátoros fúró- csavarozó kerül bemutatásra. A nagy múltú amerikai DEWALT cég terméke, ami önmagában már garantálja a minőséget.

        

Az egyik legjobb 20V-os rendszerrel rendelkező gép a piacon. Ezt a konkurenciához képest magasabb ár is tükrözi, de a cég a felsőkategória közé pozícionálja termékeit. Cserébe a pénzünkért azt kapjuk, amit várunk. Egy könnyű, kompakt és erős gépet, amely a hétköznapokban jó szolgálatot tesz. A piacon vannak nála könnyebbek, de összességében így is nagyon jó súlyban van. A méretét tekintve kifejezetten jó. Ritkán gondolunk rá milyen fontos, pedig aki dolgozott már szűk helyen az tudja, hogy sok idegeskedést meg lehet vele spórolni.

A motor mindig a legkritikusabb pontja ezeknek a termékeknek, szerencsére a DEWALT-nál ezzel nincs gond. A modern trendeknek megfelelően szénkefe nélküli motorral rendelkezik. Ezáltal kisebb a meghibásodás esélye, mivel nincs szénkefe, ami elkopjon. Ez biztosítja a hosszú, problémamentes élettartamot. Ha még így is kétségeink merülnének fel három év garancia jár a készülékre, amely megnyugvást kelt még az igazán kételkedőkben is.

A csomagban két akkumulátor található ezáltal hosszan tartó munkálatokra is nyugodtan befoghatjuk a gépet. Egy percig sem kell aggódnunk, hogy hirtelen lemerül az akku, mert állapotát könnyedén nyomon követhetjük a töltöttség jelzőjén. Míg dolgozunk nyugodtan tölthetjük a plusz aksit, ezáltal is időt spórolva. A mai rohanó világban tudjuk, hogy az idő a legfontosabb tényező. Nincs idő több órát várni főleg nem munkaközben, ezáltal nagy előny, hogy kevesebb, mint egy óra alatt képes a töltő feltölteni az akkumulátort.

A csomag tartalmazza az alábbiakat:

  • DCD791D2 20V szénkefe nélküli akkus fúró- csavarozó
  • Két darab DCB203 – XR 2.0Ah akkumulátor
  • Univerzális XR töltő
  • Övcsipesz
  • Mágneses bit tartó
  • TSTAK kompatibilis műanyag koffer (Más TSTAK kofferekkel összeilleszthető a könnyebb szállítás és tárolás érdekében)

Webáruházunkban megvehető az alábbi linkre kattintva:

 
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Dewalt termékek
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 393.93 Ft
Extol termékek
Milwaukee termékek
Termékajánló
Makita termékek
Garancia regisztráció
Makita Gépregisztráció
DeWALT Gépregisztráció
HiKOKI Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
Metabo Gépregisztráció