Kereső
Kiemelt termékcsoportok
Termékajánló
Termék kategóriák

Portwest egyszerhasználatos maszkok

0 Ft-tól 14.000 Ft-ig
27 termék
A BIZTEX márkanév garantálja, hogy a teljes egyszerhasználatos maszk választék kiváló minőségű és kiemelkedő teljesítményt nyújt. A termékek speciális Biztex anyagból készülnek, mely magas szintű védelmet biztosít viselőjének a különböző munkahelyi kockázatokkal szemben, beleértve a folyékony vegyi anyagokat, a statikus elektromosságot, száraz részecskéket és radioaktív szennyeződéseket.
 
Segédlet egyszerhasználatos maszk választásához
 
Hogyan védekezzen?
FFP3 FFP2 FFP1
Védelem Véd a szilárd aeroszolok és/ vagy mérgező folyadékok ellen. Véd az enyhén mérgező vagy irritáló szilárd aeroszolok és/ vagy folyadékok ellen. Véd a nem mérgező porok és/ vagy a vízbázisú aroszolok ellen.
Felhasználási példák Keményfa csiszolása (bükk, tölgy), fa kezelése során a réz, króm vagy arzén alapú termékek használata, cement csiszolás. Puha fa csiszolása, kompozit anyagok, rozsda, gitt, gipsz, műanyag/vágás, marás, csiszolás, fém fúrása. Kövek kezelése, terméskő, cellulóz, beton fúrás.
Anyagok Azbeszt, növényvédőszer, biológiai, gyógyszerészeti por, kezelt fa, keményfa (egzotikus), króm, lime, ólom. Kezeletlen fenyő, csiszolás, vágás, hegesztés, marás, szén, üvegszál, ásványgyapot, porított növényvédőszer, gabona por. Liszt, kalcium-karbonát (mészkő), grafit, pamut, por, beton.
A szűrés min. %: 99% 94% 80%
Teljes beszivárgás (TIL) 2% 8% 22%
Névleges védelmi tényező 50 x TLV 12,5 x TLV 4,5 x TLV
Hozzárendelt védelmi érték (APV) 20 x TLV 10 x TLV 4 x TLV
 
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Dewalt termékek
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.26 Ft
Extol termékek
Milwaukee termékek
Termékajánló
Makita termékek
Garancia regisztráció
Makita Gépregisztráció
DeWALT Gépregisztráció
HiKOKI Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
Metabo Gépregisztráció